Diversão! is een energieke sambaband uit Heerlen. In 2013 opgericht door Nick & Jeffrey, en inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen in de regio. We spelen onder het motto “Making Music and Having Fun”. Daarmee doen we onze naam Diversão! letterlijk eer aan. De vertaling van “Diversão!” uit het Portugees betekent namelijk “Plezier!“.

De band, met ruim 40 super enthousiaste leden, brengt een mengeling van opzwepende eigen ritmes, maar ook de welbekende Timbalada, Batucada en Samba Reggae ten gehore. Tijdens de carnaval gaan we gekleed in spectaculaire carnavalsoutfits. Door het jaar heen dragen we diverse kleding. Zwart, wit of een combinatie hiervan, niets is ons te gek. Of wat te denken van ons eigen ontworpen Diversão! Shirt. Dit prachtige tenue zou zeker niet misstaan in de Braziliaanse voetbal competitie. Een prachtig shirt bedrukt met ons eigen logo afgemaakt met zwarte en witte strepen.

Tijdens de wereldberoemde carnavalsoptochten in Rio de Janeiro, zorgen de zogenaamde Bateria’s voor de opzwepende sambaritmes. Dat dit niet alleen weggelegd is voor de Brazilianen, blijkt uit het feit dat onze leden voornamelijk uit de regio Parkstad komen. Iedere vrijdagavond wordt er, met heel veel plezier, gerepeteerd in het gemeenschapshuis in Heksenberg (Heerlen). Sinds de oprichting heeft Diversão! reeds vele optredens in binnen- en buitenland mogen verzorgen. Indien we jouw interesse hebben gewekt, check dan snel onze facebookpagina. Wellicht dat we jou dan snel mogen ontmoeten tijdens een optreden, of een door ons georganiseerd evenement, bij jou in de buurt.

Diversão!

black
★ ALL BLACK ★

Onze meest gebruikte kleding voor optredens door het jaar heen. Zwart met een stoere tint. Altijd een succes op ieder soort evenement.

boekingen@diversao.nl

premium
★ PREMIUM ★

Wil je ons boeken voor een bruiloft en wil je dat we hierbij uniform gekleed aanwezig zijn? Kies dan voor onze premium outfit. Een heel mooi geheel!

boekingen@diversao.nl

carnaval
★ CARNAVAL ★

Je hebt ons vast al eens gezien in onze meesterlijke carnavals outfits. Deze outfits kun je dan ook alleen maar boeken vanaf 11 november tot aan het einde van de carnaval.

boekingen@diversao.nl

Boekingen

Wil je een optreden van Diversão! boeken?
Boek ons dan online via onderstaand formulier, of neem contact op met onze bookingsmanager via boekingen@diversao.nl

Je dient ons tijdig te boeken om eventuele teleurstelling te voorkomen. Je kan dan een spetterend optreden van ons verwachten. Wij hebben immers jaren ervaring op diverse locaties. Overleg met onze bookingsmanager hoe Diversão! jouw activiteit tot een nog groter succes kan maken. De gage van Diversão! bestaat uit een basisprijs plus reiskosten, geheel afhankelijk van de afstand vanaf Heerlen.

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Lid worden?!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Diversão! is altijd op zoek naar gemotiveerde, muzikale nieuwe leden! Zondag 10 maart 2024 is onze jaarlijkse Ledenwervingsdag. Hét moment om je aan te sluiten bij onze vereniging.

Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan? Of ben je nieuwsgierig naar Diversão! en jouw mogelijkheden binnen onze band? Aarzel dan niet om het formulier in te vullen en je aan te melden voor de ledenwervingsdag.

Je start bij ons altijd met een proefperiode van 3 maanden. Daarna bespreken we met elkaar de voortgang. Instrumentkeuze zal door de muziekcommissie in overleg met jou bepaald worden. Wij kijken wat er precies nodig is binnen onze groep.

Enkele belangrijke zaken om van te voren te weten:

Repetities
Wij repeteren iedere vrijdagavond van 20:00u tot 22.00u in Gemeenschapshuis Heksenberg in Heerlen. Hier werken we constant aan nieuwe nummers en het fine-tunen van het huidige repertoire.

Optredens
We treden diverse keren per jaar op in binnen- en buitenland. In de zomer treden we vaker op dan in de winter. Het kan daarom dus voorkomen dat we in de zomertijd meerdere optredens in een weekend hebben.

Aanwezigheid
Ons verwachtingspatroon is dat je aanwezig bent wanneer je kunt. Moet je werken, ben je op vakantie, of ben je ziek? Dan zijn dat natuurlijk gegronde redenen om je af te melden.

Carnaval
Met carnaval verwachten wij je volledige aanwezigheid voor optredens met Diversão! in binnen en buitenland. Kun je niet tijdens de carnaval? Zoek dan gerust verder naar een andere (samba)band in de buurt!

Inzet, motivatie én enthousiasme zijn de kenmerken die jij moet bezitten om je aan te melden als toekomstig lid van Diversão!

Ben jij diegene die we zoeken? Top! Meld je aan voor de Ledenwervingsdag op zondag 10 maart 2024 via onderstaand inschrijfformulier. Na je inschrijving nemen wij eind februari contact met je op. Vergeet de datum niet in je agenda te noteren! 

//
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
YouTubeInstagram

2013-2024 Diversão! Sambaband Heerlen